Vores passion for Min lille Mus startede, da vi ventede vores første barn. Som alle andre forældre handler de 9 måneder af graviditeten om at købe babyting og indrette børneværelset. Under denne søgning ledte vi også efter legetøj til børn. Vi er stødt på mange digitale legetøjsprodukter, som efter vores mening begrænser barnets kreativitet. Derfor begyndte vi at lede efter pædagogisk legetøj, der kan holde i generationer. Vores legetøj har en lang levetid, er lavet af naturprodukter og er udvalgt med omhu. 

Om Min lille Mus
Som forældre til en lille søn ønsker vi at vælge det sjoveste og mest lærerige legetøj. I den forbindelse finder vi det vigtigt, at børnene kan lære noget af legetøjet. Bæredygtighed står højt på vores liste, hvilket er grunden til, at vi bruger træmaterialer fra ikke-udryddelsestruede træarter, og at den plastik, vi bruger, er BPA-fri (fri for giftige stoffer). Hver dag leder vi efter det bedste legetøj, som vi gerne deler med dig via vores hjemmeside.
 
Ærlig og gennemsigtig
Hos Min lille Mus vil vi gerne være ærlige og gennemsigtige, når det kommer til
legetøj til børn. Derfor har vi valgt at sende vores produkter direkte fra leverandøren til vores kunder. Det giver os mulighed for at lave store besparelser på lager- og transportomkostninger og for at tilbyde dig produkterne til en rimelig pris. Desuden betaler vi forsendelsesomkostningerne for dig, så du altid kan bestille med GRATIS forsendelse.

Velgørende organisationer
Vidste du, at vi donerer vores returvarer til velgørende formål? Vi donerer legetøjet til velgørenhed: Stichting Werkgroep Een Aarde. De indsamlede penge doneres til Nica-Friends. En organisation, der har til formål at bruge pengene til økonomiske og/eller materielle midler til fordel for børn fra de laveste samfundsklasser i Nicaragua. Dette kan omfatte renovering af klasseværelser eller etablering af yderligere faciliteter. Du kan finde flere oplysninger om projektet her.
Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje