Er du ikke tilfreds med din ordre? Det er vi meget kede af og vil meget gerne høre, hvad vi kan gøre for at gøre dig tilfreds.

Du kan returnere din ordre i op til 14 dage, og vi sørger for, at købsprisen krediteres din konto inden for 5 arbejdsdage efter modtagelsen af returneringen.

* Bemærk venligst: Hvis du returnerer ordren 14 dage efter modtagelsen, er vi ikke forpligtet til at refundere det fulde beløb.

Er varen kommet beskadiget? Kontakt os venligst, før du sender den tilbage. Vi finder gerne en passende løsning sammen med dig.

Hvis du har købt et personligt tilpasset produkt, er det ikke muligt at returnere det. 

Nem returnering i 3 enkle trin

Trin 1: Download returformularen her


Trin 2: Send din bestilling

Send posterne sammen med den udfyldte returformular til adressen på returformularen. Sørg for, at du forsyner pakken med en Track and Trace-kode. Som afsender er du ansvarlig, og vi ønsker ikke, at der opstår misforståelser.

Trin 3: Modtag købsbeløbet på din bankkonto

Når vi har modtaget pakken, sørger vi for, at købsbeløbet overføres tilbage til din bankkonto inden for 5 arbejdsdage.

 

Donationer 

Vidste du, at vi donerer vores returvarer til velgørende formål? Vi donerer legetøjet til Stichting Werkgroep Een Aarde og Speelcadeau i Eindhoven.

One Earth Foundation

Denne genbrugsbutik sælger varer, hvis penge doneres til Nica-Friends. En organisation, der har til formål at bruge pengene til økonomiske og/eller materielle midler til fordel for børn fra de laveste samfundsklasser i Nicaragua. Dette kan omfatte renovering af klasseværelser eller etablering af yderligere faciliteter. Du kan finde flere oplysninger om projektet her

Speelcadeau

Speelcadeau har til formål at give godt genbrugslegetøj videre til børn fra lavindkomstfamilier.

Forældre/omsorgspersoner, der har modtaget en henvisning fra en social tjenesteyder/en social myndighed (praktiserende læge, skole, GGD, WIJ Eindhoven, Flygtningehjælp, MEE Zuidoost Brabant, gældshjælpsarbejdere, GGzE, fødevarebank osv.), er berettiget til dette legetøj.

Speelcadeau indsamler godt (brugt) legetøj i løbet af året og giver det videre til børn fra økonomisk dårligt stillede familier i Eindhoven-området.