Er du ikke tilfreds med din ordre? Det er vi meget kede af og vil meget gerne høre, hvad vi kan gøre for at gøre dig tilfreds.

Du kan returnere din ordre i op til 14 dage, og vi sørger for, at købsprisen krediteres din konto inden for 5 arbejdsdage efter modtagelsen af returneringen.

* Bemærk venligst: Hvis du returnerer ordren 14 dage efter modtagelsen, er vi ikke forpligtet til at refundere det fulde beløb.

Er varen kommet beskadiget? Kontakt os venligst, før du sender den tilbage. Vi finder gerne en passende løsning sammen med dig.

Hvis du har købt et personligt tilpasset produkt, er det ikke muligt at returnere det. 

Nem returnering i 3 enkle trin

Trin 1: Download returformularen her


Trin 2: Send din bestilling

Send posterne sammen med den udfyldte returformular til adressen på returformularen. Sørg for, at du forsyner pakken med en Track and Trace-kode. Som afsender er du ansvarlig, og vi ønsker ikke, at der opstår misforståelser.

Trin 3: Modtag købsbeløbet på din bankkonto

Når vi har modtaget pakken, sørger vi for, at købsbeløbet overføres tilbage til din bankkonto inden for 5 arbejdsdage.

 

Donationer 

Vidste du, at hver gang du returnerer noget, eller vi tjener overskud, bruger vi det til velgørenhed? Ja, det passer! Vi donerer det fulde beløb til velgørende formål.

Det ligger os meget på hjerte at sikre, at alle børn, ligesom dit, har en grund til at smile. Derfor leder vi altid efter måder at sprede glæde på. En måde at gøre dette på er ved at donere legetøj til en velgørenhedsorganisation i Albanien ved navn JETIMET.

Det er en fantastisk organisation, der fokuserer på at støtte børn, især børn fra ugunstige forhold, og spædbørn i Tirana. Hvis du vil vide mere om dette fantastiske projekt, kan du besøge deres hjemmeside: https://jetimet.org/. Yderligere oplysninger om projektet findes her : https://jetimet.org/